Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Beste Paul, je gaf eerder deze week een presentatie aan een aantal medewerkers van ons bedrijf. Jammer genoeg moest ik al na een uurtje weer vertrekken, maar ik heb van mijn collega's alleen maar positieve reacties gekregen. Bedankt dus voor de inspirerende sessie en ik hoop dat jouw ideeën hun plaats in de dagelijkse werking van ons bedrijf weten te vinden.Ik ga alvast je boek lezen en nog veel succes! 

Wouter Boits, CEO/Founder The Oval Office

Nogmaals bedankt voor de boeiende inspiratiesessie van gisteren!

Stefan Baeten, CEO Hasco Invest

Nogmaals bedankt voor de interessante uiteenzetting gisterennamiddag. Ik heb van verschillende deelnemers heel positieve kritieken gehoord.

Ondertussen is de feedback binnen en jouw presentatie werd als zeer goed bestempeld. Je behaalt een totaalscore van 4,45 op 5 (en hiermee zit je waarschijnlijk dit jaar in de top 3 van sprekers & trainers, ook vanuit mijn ervaring van de voorbije twee jaren. In totaal hebben 17 van de 36 deelnemers de enquête ingevuld.

 

Peter Janssen , General manager SMA

Het is ons ondertussen toch nog gelukt om evaluaties op te vragen en dat wil ik je niet onthouden.

We hebben van 78 collega’s feedback mogen ontvangen. Jammer genoeg ben ik nog niet in detail kunnen gaan kijken maar dat staat zeker nog op mijn to do lijst aangezien ook wij uit deze feedback willen leren.

We hebben 3 vragen gesteld (zie foto hieronder). Als je je score bekijkt is deze schitterend. Dank je om onze collega’s zo te inspireren.

An Tobac, Skillsexpert KBC

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul