Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Dag Paul, Katrien De Nolf vraagt mij jou nog eens van harte te bedanken voor de inspirerende sessie van gisteren. De tevredenheid bij de deelnemers was even groot als unaniem.

Pascal Kerkhove, Directeur krantenredactie Roularta

Ik weet dat je ook van ‘negatieve’ feedback’ houdt om er uit te leren. Ik kan echter oprecht enkel zeggen dat er enkel positieve feedback was over jouw deel…

Valérie Rigaumont, Expert Community. Bank Van Breda

Paul Van Den Bosch is één van de meest inspirerende sprekers in het vak. Hij weet het publiek te boeien, van begin tot eind! – Nele Coucke, SportSpreker.

 

Nele Coucke, Sportspreker.be

Hieronder bezorg ik je feedback, komende uit de evaluaties. De deelnemers konden scores geven op 4, zoals je ziet werd jouw keynote zeer gesmaakt!

Kim Maesen, Katholiek Onderwijs regio Limburg

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul