Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Dag Paul, wij vonden het een hele fijne samenwerking en hebben bijna alleen maar goede feedback gekregen.In onze enquête achteraf kwam jij er als de favoriet uit

Alissa Bastiaen, Communicatie en Marketing Zorgmagazine.be

Dag Paul, ik heb de feedback van ACA IT Solutions binnen. Ze zijn zeer tevreden, waarvoor dank!

  • Cijfer overall performance: 9
  • Cijfer inhoud presentatie: 10
  • Tips: Het was niet alleen top van content, maar ook nog eens een stuk hier en daar gepersonaliseerd alsook interactief. Had niet meer kunnen verlangen, zeer tevreden!
Nele Coucke, Sportspreker

Dag Paul, we hebben een fantastisch evenement achter de rug. En onze deelnemers waren heel enthousiast over je input.Uiteindelijk hebben er 159 deelnemers ingelogd voor je sessie. Een succes! Ook achteraf hebben we nog veel complimenten mogen ontvangen.Onze mensen zijn geïnspireerd om aan de slag te gaan met talent. Enkele sfeerbeelden in bijlage toegevoegd. Alvast bedankt voor de inspiratie en zin voor coaching! Voor ons meer dan geslaagd!

Sofie Faes , CD&V Teamcoördinator Lokaal

Dag Paul, Katrien De Nolf vraagt mij jou nog eens van harte te bedanken voor de inspirerende sessie van gisteren. De tevredenheid bij de deelnemers was even groot als unaniem.

Pascal Kerkhove, Directeur krantenredactie Roularta

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul