Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Nog eens bedankt aan Sven en Paul voor de leuke presentaties. De reacties waren unaniem positief!

Peter Kips, TOTAL

We hebben heel wat positieve reacties ontvangen van onze medewerkers over je presentatie, en zeker ook over de boodschap die zeer toepasselijk is op onze huidige competitieve situatie. De workshops de tweede dag sloten ook nauw aan op je verhaal.

Jan Ingels, Tiense Suikerraffinaderijen NV

Wij krijgen zoveel mooie reacties op jouw keynote/ Zelf lees ik met veel aandacht jouw boek. Ik denk dat je heel wat fans hebt hier in West-Vlaanderen :-).

Isabelle Callens, VOKA West-Vlaanderen

Ik was gisteren aanwezig op het tuinfeest van VOKA West-Vlaanderen. Als voorzitter van de Professional Speakers Belgium zie ik enorm veel sprekers en wil ik u feliciteren met de boeiende uiteenzetting. Bijna elk punt wordt verrijkt met een persoonlijk verhaal, hetgeen het enorm geloofwaardig maakt en boeiend om te luisteren. En dit aangevuld met frisse slides...

Steven Vandenabeele, Rion

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul