Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

We kregen gisterenavond en ook vandaag nog heel wat positieve reacties van onze klanten. Persoonlijk vond ik je heel sterk: relevante content, begeesterd spreker, interactief met het publiek en van start tot einde boeiend. Enkele mensen zijn me achteraf komen vragen hoe ze eventueel met jou in contact kunnen komen om dit ook in hun organisatie te gebruiken.

Jan Hermans, ANIXTER

Bij Sanofi willen we naast zorgen voor onze patiënten ook zorgen voor onze eigen medewerkers. Onze People Managers van de productie site in Geel konden gisteren genieten van de inspirerende keynote “Act like a coach” van Paul Van Den Bosch. Zeker een aanrader!

David Houben, SANOFI

Super enthousiaste medewerkers vandaag, allemaal betrokken bij het bedrijf. Jouw verhaal heeft indruk gemaakt.

Frederik Heylen, Henco

Nogmaals dank voor de boeiende uiteenzetting. De aanwezigen vonden het allemaal top.

Koen De Peuter, De Peuter N.V.

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul