Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

succesvolle coaching skills vanuit de sport

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Paul, we kregen na ons UNIZO Topseminar zeer positieve reacties op uw presentatie! We zenden eerstdaags een evaluatie uit naar de deelnemers.

Marnix Demasure, Directeur UNIZO Spin-offs

Paul, alle deelnemers die de enquête invulden vonden jouw tussenkomst ‘uitstekend’. Ik plak er het screenshot bij om je te tonen dat er inderdaad alléén maar donkergroen staat. In de vrije opmerkingen zie ik voor/over jou het volgende: “De keynote van Paul VDB was inspirerend en met een aantal punten kan je direct mee aan de slag. Ook fijn om het boek te krijgen.”

Ik merk net dat ik nog één opmerking van een deelnemer vergeten meegeven ben. Ik voeg het nog toe, al was het maar om de start van jouw weekend nog beter te maken: “Inhoudelijk was het zeker toereikend, de opening met Dhr. Van Den Bosch was bijzonder sterk. Getalenteerd en gepassioneerd spreker, topklasse!”

Timothy Vermeer, Hoofdredacteur Zorgmagazine.be

Dag Paul, bedankt voor je mail en jouw bijdrage aan onze medewerkersdagen. We hebben er met zijn allen van genoten. We hebben enkel positieve feedback mogen ontvangen over je sessies! Ik denk dat het de juiste aanpassingen bevatte om voor iedereen herkenbaar en inspirerend te zijn.

 

 

Nele Franssen, Learning & Development Manager Carrglass

Dag Paul, nogmaals hartelijk bedankt voor je ongelofelijk interessante keynote! We hebben veel positieve reacties gekregen.

Eef Housen, Project beheerders starters UNIZO

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch  is een topsport- en een executive coach.

Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu's als bij teams. 

Paul Van Den Bosch is een veelgevraagd keynotespreker in de bedrijfswereld.

Hij  schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn laatste boek 'ConneXion' verscheen in september 2020. Samen met co-auteur bedrijfsleider Jan  De Schepper duidt hij op het enorme belang van goede menselijke connecties om resultaten te behalen, en ontrafelt hij de 7 paradoxen waarmee iedere moderne bedrijfsleider wordt geconfronteerd.  

Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle  Energy Lab op.

Meer over Paul