Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Ik heb niets dan lovende woorden gehoord over je presentatie en een dikke pluim voor mij van de collega's om jou als spreker uit te nodigen.

Sandra De Ville HR Business Partner , GLS Belgium Distribution Center

De presentatie werd heel goed onthaald, enkel positieve feedback !

Gerdy Dhondt North Europe Regional Channel Manager, Pulse Secure

‘’Paul zijn presentatie was zeer inspirerend en werd heel positief onthaald bij de deelnemers. Wij waren dan ook meer dan tevreden over zijn bijdrage aan onze communitynamiddag.‘’ 

Overall performance spreker: 9. Inhoud van de presentatie: 9. Tips: Misschien iets meer interactie met het publiek maar gezien de tijdspanne was dat hier niet mogelijk.

Eva Bes, Port of Antwerp

Bedankt voor de presentatie vorige week. Overall feedback was positief tot zeer positief… zeker food for thought: boodschap was duidelijk en blijft plakken. Lange ervaring maakt het zeer geloofwaardig. Voor buitenlandse jongens waren sporten/sporters wel minder herkenbaar dan voor “locals”.

Stef Van de Perre, Managing director at deSter

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul