Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

succesvolle coaching skills vanuit de sport

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Het was een zeer geslaagde avond. Allemaal zeer fijne commentaren gekregen en ook een aantal mensen die vroegen om de presentatie door te sturen. Ik heb ze alvast allemaal verwezen naar de betere boekhandel om het boek aan te schaffen.

Bruno Van Gysel, Partnerships, Hospitality & Network@OHL

Beste, ik volgde je lezing op het netwerk event van OHL. Ik vond het een zeer interessante lezing. Ondertussen heb ik het boek ook gelezen en het gaf me weer nieuwe handvaten om in het onderwijs studenten te coachen. Alvast bedankt hiervoor.

Liesbet Diestelmans, Ondernemer bij Pro4Praws

Dag Paul, vooreerst wil ik je nogmaals feliciteren en danken voor de zeer interessante en innemende uiteenzetting van gisteren. De feedback achteraf was alleszins unaniem zeer positief. We zullen alvast initiatieven nemen om het verder te doen leven.

Tom Van den Heuvel, Oprichter OXYGEN

De deelnemers evalueerden uw presentatie op het UNIZO Topseminar zeer positief! U zit in de top3 met 91% tevreden tot zeer tevreden deelnemers. Geen enkele ontevreden deelnemer.

Marnix Demasure, UNIZO

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch  is een topsport- en een executive coach.

Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu's als bij teams. 

Paul Van Den Bosch is een veelgevraagd keynotespreker in de bedrijfswereld.

Hij  schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn laatste boek 'ConneXion' verscheen in september 2020. Samen met co-auteur bedrijfsleider Jan  De Schepper duidt hij op het enorme belang van goede menselijke connecties om resultaten te behalen, en ontrafelt hij de 7 paradoxen waarmee iedere moderne bedrijfsleider wordt geconfronteerd.  

Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle  Energy Lab op.

Meer over Paul