Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

succesvolle coaching skills vanuit de sport

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Ons initiatief met keynotes over boeken is goed afgetrapt. Ik vond het net als act like a coach – boek en keynote – alweer prachtig krachtig! Bedankt voor de fijne samenwerking en mogelijks tot bij een volgende gelegenheid !

Tom Pecceu, L&D Manager ETEX

Heel erg bedankt voor je boeiende presentatie gisteren! Ze voldeed zeker aan de verwachtingen, en je hebt enkele punten aangeraakt die gespreksstof gaan opleveren, zoals feedback tijdens een éénmalige jaarlijkse evaluatie, of zoals het stressmodel en het focussen op sterktes van onze mensen. Dus dank je wel daarvoor. Ik heb heel wat notities genomen, en ik ga proberen de 8 kwaliteiten levendig te houden binnen het team.

Gisteren heb ik al heel wat positieve reacties gekregen van de collega’s, eerder informeel. Als ik feedback binnen krijg, stuur ik deze zeker door.

Elien Termote, HR Development Officer Abylsen

Feedback na een dag coaching van het managementteam:

Het werd op een zeer positieve en energieke wijze gebracht in een combinatie met wetenschap en deze in de praktijk toegepast. We zullen hier zeker mee aan de slag gaan. Een vervolgsessie is mijns inziens nodig om de evolutie binnen ons bedrijf te evalueren. Ik heb een prachtige dag gehad.

Bart Soetebier, General Manager World Wide Sires B-NL

Zoals je kan lezen voldeed het zeker aan onze verwachtingen. Aanvullend kan ik meegeven dat ik vandaag ben opgebeld door twee collega’s (NL en FR talig) die gisteren ook deelnamen. Allebei met positieve feedback gelijkaardig aan feedback die je hieronder terug kan vinden:

De sessie zojuist is zeer goed verlopen met goede interacties. En zoals altijd bij interessante lezingen vliegt de tijd. Persoonlijk vonden Gert en ikzelf het een waardevolle webinar met zeer concrete take aways gelinkt aan verhalen die bijblijven. De 8 sleutelelementen werden goed gebracht aan de hand van inspirerende voorbeelden. Was aangenaam dit op deze manier te kunnen volgen ipv enkel een theoretisch kader aangereikt te krijgen.

Annelies Vercauteren, Account & Sales Mananger Dermatology Johnson & Johnson Belgium

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch  is een topsport- en een executive coach.

Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu's als bij teams. 

Paul Van Den Bosch is een veelgevraagd keynotespreker in de bedrijfswereld.

Hij  schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn laatste boek 'ConneXion' verscheen in september 2020. Samen met co-auteur bedrijfsleider Jan  De Schepper duidt hij op het enorme belang van goede menselijke connecties om resultaten te behalen, en ontrafelt hij de 7 paradoxen waarmee iedere moderne bedrijfsleider wordt geconfronteerd.  

Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle  Energy Lab op.

Meer over Paul