Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

succesvolle coaching skills vanuit de sport

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Dank je wel Paul, ik heb hele fijne reacties mogen ontvangen op je presentatie. ‘Klapper van een presentatie’ en ‘Geweldig dat we Paul konden strikken'. Het is uiteraard altijd nog fijner om een externe spreker live te mogen verwelkomen, maar dat vonden we op dit moment in de covidcyclus nog niet opportuun – laat zeker even weten als je presentatie rond ConneXion in het Engels op punt staat voor een eventuele toekomstige sessie. Ik vind de inzichten van dat boek echt super.

 

Ilse Himpe, Country Lead SAS Belux - Sales Director Public Sector

Je presentatie lag volledig binnen de lijn van de/mijn verwachtingen en ik heb enkel positief sentiment opgepikt vanuit de teams. Ik denk dat een aantal zaken erg herkenbaar zijn voor organisaties zoals de onze. Je bent natuurlijk een «getrainde atleet» op het podium en ik denk dat het wel leuk was dat je je presentatie geactualiseerd had met een aantal recente voorbeelden van o.a. de olympische spelen. Ik vond de vergelijking Noor Vidts/Mieke Gorrisen/Nafu Thiam heel sprekend. Blijft bij. Daarnaast vond ik het persoonlijk heel fijn dat je voorafgaand de moeite hebt genomen om te peilen naar de verwachtingen (klinkt basic, maar key note speakers die met een standaard pakket komen vinden dat zeker niet steeds de moeite)

 

Kenneth Bornauw, M&O Lead Microsoft

Ik heb positieve reacties gekregen in verband met inhoud en presentatie van 'Act like a coach'. Online zouden we inderdaad beter naar maximaal een uur moeten gaan omwille van schermvermoeidheid bij sommigen. Maar verder was het superinteressant !

Ivo Roelandt, Siemens Heathineers

Na het zenden van de reminder heb ik feedback ontvangen van Hewlett Packard Enterpirse! Hieronder hun reactie:

“Wij waren zeer tevreden over de presentatie van Paul, was ‘spot on’, duidelijk, ‘just perfect’! Hij heeft ook zeer positieve feedback gekregen van onze employees! Zoals afgesproken met Paul hebben we de recording video tem 21 juni beschikbaar gehouden.”

Heel fijn om te lezen! Nogmaals dank!

Nele Coucke, Sportspreker.be

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch  is een topsport- en een executive coach.

Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu's als bij teams. 

Paul Van Den Bosch is een veelgevraagd keynotespreker in de bedrijfswereld.

Hij  schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn laatste boek 'ConneXion' verscheen in september 2020. Samen met co-auteur bedrijfsleider Jan  De Schepper duidt hij op het enorme belang van goede menselijke connecties om resultaten te behalen, en ontrafelt hij de 7 paradoxen waarmee iedere moderne bedrijfsleider wordt geconfronteerd.  

Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle  Energy Lab op.

Meer over Paul