Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Ga naar de speeches

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Ik geef hierbij graag enkele reacties die we na ons event hebben ontvangen:

'Gisteravond was een zeer geslaagde avond: de cliënten waren enthousiast, ikzelf heb heel veel bevestigd gezien, o.a. de kracht van positief omgaan met situaties en luister naar het weerbericht de avond vooraf :-). Kortom, dergelijke spreker mogen jullie nog uitnodigen.'

'De aanwezigen waren alleszins enthousiast over het thema en de gastspreker.'

'Feedback was inderdaad positief! Goede spreker en tevreden klanten/prospecten...'

'Een mooi voorbeeld van hoe Belfius partner wil zijn van haar ondernemers: door ook niet bancaire thema's te brengen via interessant sprekers.'

Ik denk dus dat we kunnen concluderen dat we deze avond als een succes kunnen beschouwen.

Ilse Bequé, Belfius

We hebben laaiende feedback gekregen op je talk op ons hoofdpodium. Het woord topspreker werd niet geschuwd. Veel mensen gaven aan dat dit de meest inspirerende talk was van dit sportfestival.

Sébastien Boi, Willsports

Ik wil je graag persoonlijk bedanken voor de twee interessante presentaties die bij beide groepen in goede aarde zijn gevallen. Alhoewel het publiek erg verschillend was - de eerste avond erg internationaal, de tweede groep meer 'kenners' - hebben we zeer positieve feedback gehad. Ook het boek werd erg gesmaakt en zoals veel gehoord werd: alles wat de spreker vertelde was logisch en voor de hand liggend, maar hij voegde er een extra dimensie aan toe door zijn persoonlijke ervaring op hoog niveau, zijn verhalen en voorbeelden. Wat ook belangrijk was, was dat onze tien Zwitserse partners opgezet waren met de reacties, vooral van een aantal gasten die speciaal gekomen waren om de keynote speaker te horen, en die ze dus uitzonderlijk konden ontmoeten. En als mijn gasten én partners happy zijn, dan is dat een zeer geslaagde opdracht voor mijn kantoor! Nogmaals dank voor je positieve bijdrage en je hulp om van deze twee avonden een succes te maken. 

Myriam Winnepenninckx, manager Belux, Switzerland Convention & Incentive Bureau

Nogmaals dank voor uw zeer gewaardeerde lezing gisteren in Beernem. Ik heb enkel lovende feedback gekregen tijdens de receptie. Alle aanwezigen waren zeer tevreden en vonden het zeer leerrijk en zeker toepasbaar in hun eigen kantooromgeving.

Dirk Droesbeke, KBC regio West-Vlaanderen

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt...) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Paul is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven). In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op (www.energylab.be)

Meer over Paul