EGOPRENEUR

'Je presentatie is unaniem positief ontvangen en bij velen ook binnengekomen. Verschillende mensen zijn aan de slag gegaan met een eigen werkpunt. De aanzet is gegeven.Ook feit dat je nog even blijf nakeuvelen om tips & tricks te delen werd enorm geapprecieerd.'

Mensen die fysiek fit zijn, zijn zeer dikwijls ook mentaal veerkrachtig, en mensen die mentaal veerkrachtig zijn, zullen ook fysiek sterker staan en vlugger herstellen. Er is een onlosmakelijke link tussen het fysieke en het mentale aspect van de mens. Dat wil niet zeggen dat alles altijd onder controle kan zijn. Ons energiepeil en -gevoel gaan op en neer. Daar is niets mis mee, en we moeten dipjes kunnen aanvaarden. Immers, 'what goes up, must go down' en je kan niet altijd op de toppen van de golven surfen. Maar we moeten wel dagdagelijks werken aan het op peil houden of brengen van onze energie.  En net dat gebeurt onvoldoende. Mensen doen alles voor hun werk, hun gezin... Ze hollen zichzelf achterna, en ze vergeten zichzelf. Dat gebrek aan zelfzorg brengt hen in de problemen.  

In 'EGOPRENEUR' geef ik inzicht in hoe je, via het Pareto-principe, meer tijd kunt maken voor jezelf, en hoe je door voldoende bewegen, een gezond slaappatroon en goede eetgewoontes een betere en sterkere 'ik' kunt worden. Een 'egopreneur' die productiever zal zijn in zijn professionele omgeving, en meer steun zal kunnen bieden aan mensen rondom zich.

Speech aanvragen

Speech informatie

Titel: Egopreneur
Duur: 60'
Taal: Nederlands en Engels
Direct aanvragen