Executive coaching en teamcoaching

Executive coaching

Ik geloof heel sterk dat er een onwrikbare band bestaat tussen fysieke en mentale weerbaarheid. Meer nog, het ene kan niet zonder het andere.

Fysiek fitte mensen staan mentaal sterker in hun schoenen en mentaal sterke mensen kunnen ook fysiek meer aan.

Vanuit mijn jarenlange ervaring en expertise als topsportcoach, bewegingsdeskundige en mental coach zowel in de sport als in het bedrijfsleven stippel ik met u een holistisch traject uit om uzelf als mens te laten groeien en uw leiderschapskwaliteiten te maximaliseren.

De sessies zullen – naar keuze – zowel online al live kunnen gebeuren.

Meer informatie

Leadership Package Day('s)

Hoe kan jij op een actieve manier jouw ENERGIENIVEAU sturen om weerbaarder te worden in veranderende omstandigheden? Hoe kan COACHEND LEIDERSCHAP ervoor zorgen dat je het beste uit je medewerkers én uit je zelf kan halen? Hoe kan CONNECTIE bijdragen tot betere prestaties, en op welke manier kan je de DYNAMIEK in jouw team sturen zodat jouw medewerkers optimaal kunnen functioneren?

Deze en andere essentiële leiderschapsvragen worden tijdens de Leadership Day('s) (1 of 2 dagen) voor jou helder gemaakt. Wetenschappelijke en ervaringsgerichte inzichten worden behapbaar vertaald en afgewisseld met boeiende storytelling.

De sessies worden samen gegeven door Paul Van Den Bosch en Carolien Van Den Bosch. Carolien is master in de communicatiewetenschappen en co-auteur van 'De ideale dag'. Ze wordt als executive coach geraadpleegd door bedrijfsleiders en is daarnaast een ideale sparringpartner binnen de organisaties om een performant welzijnsbeleid, gebaseerd op de nieuwste inzichten, mee vorm te geven. Vanuit Better Minds at Work staat ze dagelijks organisaties bij om de veerkracht van hun medewerkers te versterken.

Meer informatie