Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

succesvolle coaching skills vanuit de sport

Executive coaching

Ik geloof heel sterk dat er een onwrikbare band bestaat tussen fysieke en mentale weerbaarheid. Meer nog, het ene kan niet zonder het andere.

Fysiek fitte mensen staan mentaal sterker in hun schoenen en mentaal sterke mensen kunnen ook fysiek meer aan.

Vanuit mijn jarenlange ervaring en expertise als topsportcoach, bewegingsdeskundige en mental coach zowel in de sport als in het bedrijfsleven stippel ik met u een holistisch traject uit om uzelf als mens te laten groeien en uw leiderschapskwaliteiten te maximaliseren.

De sessies zullen – naar keuze – zowel online al live kunnen gebeuren.

Meer informatie

Leadership Package Day('s)

Hoe kan jij op een actieve manier jouw ENERGIENIVEAU sturen om weerbaarder te worden in veranderende omstandigheden? Hoe kan COACHEND LEIDERSCHAP ervoor zorgen dat je het beste uit je medewerkers én uit je zelf kan halen? Hoe kan CONNECTIE bijdragen tot betere prestaties, en op welke manier kan je de DYNAMIEK in jouw team sturen zodat jouw medewerkers optimaal kunnen functioneren?

Deze en andere essentiële leiderschapsvragen worden tijdens de Leadership Day('s) (1 of 2 dagen) voor jou helder gemaakt. Wetenschappelijke en ervaringsgerichte inzichten worden behapbaar vertaald en afgewisseld met boeiende storytelling.

De sessies worden samen gegeven door Paul Van Den Bosch en Carolien Van Den Bosch. Carolien is master in de communicatiewetenschappen en co-auteur van 'De ideale dag'. Ze wordt als executive coach geraadpleegd door bedrijfsleiders en is daarnaast een ideale sparringpartner binnen de organisaties om een performant welzijnsbeleid, gebaseerd op de nieuwste inzichten, mee vorm te geven. Vanuit Better Minds at Work staat ze dagelijks organisaties bij om de veerkracht van hun medewerkers te versterken.

Meer informatie

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

We hebben deze week een feedback survey uitgestuurd, we zullen de geconsolideerde feedback naar je sturen. De spontane reacties waren alvast laaiend enthousiast ! De sessie heeft een diepe indruk nagelaten en is momenteel een intens gespreksonderwerp. De content is zeer relevant en toepasbaar, de bescheiden en authentieke presentatiestijl tilt de content naar een inspirerend niveau. Hartelijk dank ! De sessie was een geweldige meerwaarde voor ons company event !

Geert Butstraen, Head of Marketing and Digital Enablement, Roche NV

Ik kan alvast meegeven dat de reacties zéér positief waren en dat het erg waardevol was om stil te staan bij al deze belangrijke onderwerpen.Alle collega’s zijn zeer gemotiveerd om deze tips in de praktijk om te zetten, zowel op het werk als thuis

Alexandra Debandt, Gimber

We willen je nog eens bedanken voor je lezing van vorige week, we hebben er ongelooflijk veel positieve feedback over gekregen. Samen met enkele collega's proberen we alvast  actiever te zijn tijdens de werkdag!

Natalie Ceulemans, Living-Stone

De synergie tussen Paul en Carolien is geweldig. Dit is voor mij de derde sessie met Paul, en waar een deel werd herhaald, wat zeer positief is, waren er wederom andere inzichten en discussies over andere zaken. Samenvattend een geweldige dag gebracht met een enorm enthousiasme voor niet allen coaches maar ook mensen in het algemeen.

Bart Soetebier, CEO WWS

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch  is een topsport- en een executive coach.

Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu's als bij teams. 

Paul Van Den Bosch is een veelgevraagd keynotespreker in de bedrijfswereld.

Hij  schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn laatste boek 'ConneXion' verscheen in september 2020. Samen met co-auteur bedrijfsleider Jan  De Schepper duidt hij op het enorme belang van goede menselijke connecties om resultaten te behalen, en ontrafelt hij de 7 paradoxen waarmee iedere moderne bedrijfsleider wordt geconfronteerd.  

Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle  Energy Lab op.

Meer over Paul