Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

Krachtige coaching skills voor je bedrijf

Ontdek samen met topsportcoach Paul Van Den Bosch hoe je anderen én jezelf beter en groter kunt maken.

succesvolle coaching skills vanuit de sport

Executive coaching

Ik geloof heel sterk dat er een onwrikbare band bestaat tussen fysieke en mentale weerbaarheid. Meer nog, het ene kan niet zonder het andere.

Fysiek fitte mensen staan mentaal sterker in hun schoenen en mentaal sterke mensen kunnen ook fysiek meer aan.

Vanuit mijn jarenlange ervaring en expertise als topsportcoach, bewegingsdeskundige en mental coach zowel in de sport als in het bedrijfsleven stippel ik met u een holistisch traject uit om uzelf als mens te laten groeien en uw leiderschapskwaliteiten te maximaliseren.

De sessies zullen – naar keuze – zowel online al live kunnen gebeuren.

Meer informatie

Leadership Package Day('s)

Hoe kan jij op een actieve manier jouw ENERGIENIVEAU sturen om weerbaarder te worden in veranderende omstandigheden? Hoe kan COACHEND LEIDERSCHAP ervoor zorgen dat je het beste uit je medewerkers én uit je zelf kan halen? Hoe kan CONNECTIE bijdragen tot betere prestaties, en op welke manier kan je de DYNAMIEK in jouw team sturen zodat jouw medewerkers optimaal kunnen functioneren?

Deze en andere essentiële leiderschapsvragen worden tijdens de Leadership Day('s) (1 of 2 dagen) voor jou helder gemaakt. Wetenschappelijke en ervaringsgerichte inzichten worden behapbaar vertaald en afgewisseld met boeiende storytelling.

De sessies worden samen gegeven door Paul Van Den Bosch en Carolien Van Den Bosch. Carolien is master in de communicatiewetenschappen en co-auteur van 'De ideale dag'. Ze wordt als executive coach geraadpleegd door bedrijfsleiders en is daarnaast een ideale sparringpartner binnen de organisaties om een performant welzijnsbeleid, gebaseerd op de nieuwste inzichten, mee vorm te geven. Vanuit Better Minds at Work staat ze dagelijks organisaties bij om de veerkracht van hun medewerkers te versterken.

Meer informatie

Hij schopt tegen een paar schenen

Ik ben bij hem thuis geweest en heb twee uur naar hem geluisterd en dat was er bots op.

Nogmaals bedankt voor je inspirerende keynote die je vandaag voor onze leidinggevenden hebt gebracht; ik heb spontaan van verschillende collega’s positieve feedback gekregen, kortom een heel geslaagde en gesmaakte tussenkomst. Het heeft voor het aansluitende agendapunt Pieter en mezelf bovendien geholpen bij het bespreken van onze bedrijfswaarden en leidende principes, ons fundament om ons leadership development verder vorm te geven.

 

Filip De Boeck, Lecot NV

Ik kan je alleen maar heel lovende feedback geven vanwege mijn collega’s en hele entourage !!! Het was heel goed en heel nuttig.

Davy Allentyns, Van Dessel Insurance Brokers

Dag Paul, we hoorden zeer veel positieve reacties.

Lies Dedier, Paardensport Vlaanderen vzw

Zoals reeds doorgegeven gisteren waren de eerste reacties zeer positief. Voor vele mensen was het een refresh of wake-up call. De presentatie werd op een aangename met persoonlijke elementen gegeven. Naar het einde toe moest alles mss net iets te snel gaan en was er mss te weinig tijd, maar in ieder geval werd er tijdens de lunch verder over gepraat. Iedereen werd dus zeker en vast getriggered. Nogmaals hartelijk bedankt.

Julie De Smet, BIOGEN

Wie is Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch  is een topsport- en een executive coach.

Als topsportcoach werkt(e) hij in zijn 30-jarige coachcarrière met heel wat topatleten die wereld- en Europese titels behaalden in verschillende sportdisciplines. Als executive coach richt hij zich op het verbeteren van leadership- en coachingskills zowel bij individu's als bij teams. 

Paul Van Den Bosch is een veelgevraagd keynotespreker in de bedrijfswereld.

Hij  schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn laatste boek 'ConneXion' verscheen in september 2020. Samen met co-auteur bedrijfsleider Jan  De Schepper duidt hij op het enorme belang van goede menselijke connecties om resultaten te behalen, en ontrafelt hij de 7 paradoxen waarmee iedere moderne bedrijfsleider wordt geconfronteerd.  

Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle  Energy Lab op.

Meer over Paul